Tony Ellis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Zdenerwowany członek kościoła (gościnnie)
6.7 2013 Klient baru (niewymieniony w czołówce)
6.7 2013 Klient baru (niewymieniony w czołówce)
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Policjant z oddziału SWAT (niewymieniony w czołówce)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Zdenerwowany członek kościoła (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Ellis filmy Tony Ellis najlepsze filmy Tony Ellis zdjęcia Tony Ellis galeria Tony Ellis biografia Tony Ellis nominacje Tony Ellis nagrody i wyróżnienia Tony Ellis filmografia Tony Ellis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.