Tony Elias
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Chris Nunez (gościnnie)
7.2 2009 Chris Nunez (gościnnie)
7.7 2009 Chris Nunez (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Luis Perez (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Chris Nunez (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Kapral Hector Sanchez (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Chris Nunez (gościnnie)
7.5 2005 Chris Nunez (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Elias filmy Tony Elias najlepsze filmy Tony Elias zdjęcia Tony Elias galeria Tony Elias biografia Tony Elias nominacje Tony Elias nagrody i wyróżnienia Tony Elias filmografia Tony Elias aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.