Tony Dadika
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lekarz na ostrym dyżurze
0.0 2010 Pan Earle
0.0 2010 Rick
6.7 2009 Sędzia
0.0 2009 Doorman
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Robert Townsend (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Dadika filmy Tony Dadika najlepsze filmy Tony Dadika zdjęcia Tony Dadika galeria Tony Dadika biografia Tony Dadika nominacje Tony Dadika nagrody i wyróżnienia Tony Dadika filmografia Tony Dadika aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.