Tony Crane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2008 Oficer Joe Tyner
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Oficer Joe Tyner
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Joe Tyner
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Oficer Joe Tyner
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Oficer Joe Tyner
6.8
Miasto na luzie
Big Easy, The
1996 Oficer Joe Tyner
7.0 1995 Oficer Joe Tyner
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Oficer Joe Tyner
6.8 1993 Oficer Joe Tyner
7.2
Wojna państwa Rose
War of the Roses, The
1989 Oficer Joe Tyner
7.5
Nie z tego świata
Out of This World
1987 Oficer Joe Tyner
8.2 1982 Oficer Joe Tyner

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Crane filmy Tony Crane najlepsze filmy Tony Crane zdjęcia Tony Crane galeria Tony Crane biografia Tony Crane nominacje Tony Crane nagrody i wyróżnienia Tony Crane filmografia Tony Crane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.