Tony Colitti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Dr Hill (gościnnie)
8.3 2006 Dr Hill (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Hill (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dr Hill (gościnnie)
7.5 2002 Detektyw (gościnnie)
7.3 2002 Oficer Anslow (gościnnie)
7.6 2001 Dr Hill (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Hill (gościnnie)
4.7 1998 Dr Hill (gościnnie)
10.0 1993 Dr Hill (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Hill (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Hill (gościnnie)
7.4 1990 Dr Hill (gościnnie)
5.8 1988 Dr Hill (gościnnie)
7.5 1987 Dr Hill (gościnnie)
8.0 1987 Dr Hill (gościnnie)
5.7 1986 Dr Hill (gościnnie)
8.3 1983 Dr Hill (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Dr Hill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Colitti filmy Tony Colitti najlepsze filmy Tony Colitti zdjęcia Tony Colitti galeria Tony Colitti biografia Tony Colitti nominacje Tony Colitti nagrody i wyróżnienia Tony Colitti filmografia Tony Colitti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.