Toni Gerry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1982 Matka Doug'a (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
8.5 1960 Alice Mercer (gościnnie)
10.0 1959 Lois Manning (gościnnie)
10.0 1959 Agnes Brisco (gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
6.1
Historia ludzkości
Story of Mankind, The
1957 Żona
10.0 1957 Amy Hodges (gościnnie)
7.8 1955 (gościnnie)
5.5 1955 Alice Hendricks (1957) (gościnnie)
6.0 1955 Amy Moore (gościnnie)
10.0 1952 Mary Warner (gościnnie)
10.0 1952 Ann Judson (gościnnie)
10.0 1951 Nancy (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toni Gerry filmy Toni Gerry najlepsze filmy Toni Gerry zdjęcia Toni Gerry galeria Toni Gerry biografia Toni Gerry nominacje Toni Gerry nagrody i wyróżnienia Toni Gerry filmografia Toni Gerry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.