Toni Bertorelli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Cesare Andrei
7.9
Wojna i pokój
War and Peace
2007 Vasilii Kuragin (on sam)
8.0 2006 Vito Pellegrino
7.0 2004 Mortara
0.0 2003
0.0 2002 Antonio Cecchi
0.0 1998
5.0 1995 Inspektor Pigna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toni Bertorelli filmy Toni Bertorelli najlepsze filmy Toni Bertorelli zdjęcia Toni Bertorelli galeria Toni Bertorelli biografia Toni Bertorelli nominacje Toni Bertorelli nagrody i wyróżnienia Toni Bertorelli filmografia Toni Bertorelli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.