Tommy Savas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Marcus Hiatt (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Cruz (gościnnie)
7.3 2004 Rick Contoursi (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Cruz (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Cruz (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Xavier (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Cruz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tommy Savas filmy Tommy Savas najlepsze filmy Tommy Savas zdjęcia Tommy Savas galeria Tommy Savas biografia Tommy Savas nominacje Tommy Savas nagrody i wyróżnienia Tommy Savas filmografia Tommy Savas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.