Tommy Chong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2008 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2006 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Żółtodzioby
Half Baked
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Leo
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Po godzinach
After Hours
1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Żółtobrody
Yellowbeard
1983 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tommy Chong filmy Tommy Chong najlepsze filmy Tommy Chong zdjęcia Tommy Chong galeria Tommy Chong biografia Tommy Chong nominacje Tommy Chong nagrody i wyróżnienia Tommy Chong filmografia Tommy Chong aktor Tommy Chong scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.