Tomasz Zaliwski
Data urodzenia: 1929-12-15
Miejsce urodzenia: 2006-07-13
Stan cywilny: Rudzieniec, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2005 Woźnica (gościnnie)
5.4 2004 Duży
5.3 2002 Wójt z Blaviken (gościnnie)
4.7 2001 Wincenty Bielorz
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Kanclerz Zottornik (polski dubbing)
4.3 1996 Nowy dyrektor "Eurobanku"
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (polski dubbing)
6.7 1994 Nogas, ojciec Teresy (gościnnie)
6.8 1991 Pułkownik Świątek (gościnnie)
6.8 1991 Marynarz / Nurek (polski dubbing)
7.4 1989 Kolejarz Józef Paterek, ojciec Zygmunta
4.3 1988 Generał Gordow
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (polski dubbing)
5.4 1986 Stanisław Boroń, nowy sekretarz POP PZPR w "Metalpolu"
6.5 1986 Plutonowy
8.5 1985
6.4 1984 Sawicki
6.8 1984 Major Wilczyński
6.9 1983 Tadeusz Klimecki, szef sztabu
7.6 1982 Tomasz
7.0 1982 Ojciec Jana
6.3 1982 Felczer wojskowy
8.2 1982 Hladik
7.8 1982 Maciej Rataj, poseł na Sejm Ustawodawczy
9.0 1981 Meler
7.8
Dom
1980 Ojciec Ewy (gościnnie)
7.4 1980 Adler, oficer Abwehry (głos)
7.8 1979 Bachleda
7.5 1979 Wojtek
7.6 1979
6.8 1978 Kurdybas
7.4 1977 Mężczyzna w salonie krakowskim(niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Psychiatra
6.8 1977 Psychiatra
7.6 1977 Policjant
7.6 1976
7.8 1976 Kierownik Leszka
6.2 1976 Członek kierownictwa fabryki
7.5 1975 Brzega
6.7 1975 Mężczyzna śledzący Wanada
6.8 1973 Zaziębiony kierowca MPK
6.8 1972 Członek oddziału rosyjskiego
6.4 1972 Pilot Stefan
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (wersja amerykańska) (polski dubbing)
7.1 1970 Milicjant - motocyklista
7.4 1965 Jur
8.2 1964 Mona, brat Zota
8.1 1957 Adiutant węgierskiego generała (nowela "Scherzo Alla Polacca")(niewymieniony w czołówce)
6.6 1955 Rumuński rowerzysta(niewymieniony w czołówce)
5.4 1953 Jędrek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Zaliwski filmy Tomasz Zaliwski najlepsze filmy Tomasz Zaliwski zdjęcia Tomasz Zaliwski galeria Tomasz Zaliwski biografia Tomasz Zaliwski nominacje Tomasz Zaliwski nagrody i wyróżnienia Tomasz Zaliwski filmografia Tomasz Zaliwski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.