Tomasz Sapryk
Data urodzenia: 1966-11-17
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: żona Alicja Sapryk, 3 dzieci: Aleksandra, Zofia i Maksymilian

Biografia:
Utalentowany aktor młodego pokolenia na stałe związany z warszawskim Teatrem Powszechnym.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Zdzisiek (gościnnie)
6.8
Ki
2011 Zdzisiek (gościnnie)
4.2 2010 Zdzisiek (gościnnie)
5.8 2010 Zdzisiek (gościnnie)
10.0 2010 Zdzisiek (gościnnie)
7.2 2010 Zdzisiek (gościnnie)
5.5 2009 Zdzisiek (gościnnie)
6.6 2009 Zdzisiek (gościnnie)
5.6 2009 Zdzisiek (gościnnie)
4.7 2009 Zdzisiek (gościnnie)
2.6 2008 Zdzisiek (gościnnie)
7.1 2008 Zdzisiek (gościnnie)
5.4 2007 Zdzisiek (gościnnie)
2.0 2007 Zdzisiek (gościnnie)
3.8 2007 Zdzisiek (gościnnie)
3.7 2007 Zdzisiek (gościnnie)
7.0 2006 Zdzisiek (gościnnie)
5.4 2006 Zdzisiek (gościnnie)
3.4 2006 Zdzisiek (gościnnie)
5.1 2006 Zdzisiek (gościnnie)
5.6 2005 Zdzisiek (gościnnie)
5.2 2005 Zdzisiek (gościnnie)
3.5 2005 Zdzisiek (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Zdzisiek (gościnnie)
5.7 2004 Zdzisiek (gościnnie)
6.1 2004 Zdzisiek (gościnnie)
6.0 2004 Zdzisiek (gościnnie)
2.8 2004 Zdzisiek (gościnnie)
2.9 2004 Zdzisiek (gościnnie)
6.9 2004 Zdzisiek (gościnnie)
5.9 2003 Zdzisiek (gościnnie)
4.9 2003 Zdzisiek (gościnnie)
6.7 2003 Zdzisiek (gościnnie)
2.0 2003 Zdzisiek (gościnnie)
5.8 2003 Zdzisiek (gościnnie)
7.2 2003 Zdzisiek (gościnnie)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Młot (polski dubbing)
6.2 2002 Zdzisiek (gościnnie)
5.3 2002 Zdzisiek (gościnnie)
6.1 2002 Zdzisiek (gościnnie)
7.2 2002 Zdzisiek (gościnnie)
7.0 2001 Zdzisiek (gościnnie)
3.8 2001 Zdzisiek (gościnnie)
7.3 2001 Zdzisiek (gościnnie)
6.3 2001 Zdzisiek (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Zdzisiek (gościnnie)
6.1 2001 Zdzisiek (gościnnie)
4.7 2001 Zdzisiek (gościnnie)
2.1 2001 Zdzisiek (gościnnie)
5.7 2000 Zdzisiek (gościnnie)
6.5 2000 Zdzisiek (gościnnie)
6.4 2000 Zdzisiek (gościnnie)
3.5 1999 Zdzisiek (gościnnie)
2.7 1999 Zdzisiek (gościnnie)
5.3 1999 Zdzisiek (gościnnie)
7.6 1999 Zdzisiek (gościnnie)
6.7 1999 Zdzisiek (gościnnie)
5.7 1999 Zdzisiek (gościnnie)
7.0 1998 Zdzisiek (gościnnie)
6.1 1997 Zdzisiek (gościnnie)
4.3 1996 Zdzisiek (gościnnie)
7.5 1995 Zdzisiek (gościnnie)
8.1 1995 Zdzisiek (gościnnie)
6.0 1995 Zdzisiek (gościnnie)
6.3
WOW
1993 Zdzisiek (gościnnie)
6.7 1993 Zdzisiek (gościnnie)
5.4 1992 Zdzisiek (gościnnie)
7.1 1991 Zdzisiek (gościnnie)
7.7 1989 Zdzisiek (gościnnie)
7.8 1988 Zdzisiek (gościnnie)
8.0 1983 Zdzisiek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Sapryk filmy Tomasz Sapryk najlepsze filmy Tomasz Sapryk zdjęcia Tomasz Sapryk galeria Tomasz Sapryk biografia Tomasz Sapryk nominacje Tomasz Sapryk nagrody i wyróżnienia Tomasz Sapryk filmografia Tomasz Sapryk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.