Tomasz Mikołajewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 mąż sadysta
6.4 2009 Policjant (gościnnie)
4.6 2007 Strażnik miejski (gościnnie)
4.5 2006 Zbir (gościnnie)
7.3 2006 Policjant
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Odilo Globocnik, generał SS, dowódca SS i policji w Lublinie (gościnn
6.9 2004 Zbigniew Ziarnecki (gościnnie)
7.2 2002 Klient w sklepie optycznym (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Mikołajewski filmy Tomasz Mikołajewski najlepsze filmy Tomasz Mikołajewski zdjęcia Tomasz Mikołajewski galeria Tomasz Mikołajewski biografia Tomasz Mikołajewski nominacje Tomasz Mikołajewski nagrody i wyróżnienia Tomasz Mikołajewski filmografia Tomasz Mikołajewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.