Tomasz Ignaczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Członek komisji loterii
7.2 2010 Żałobnik
6.7 2008 Policjant (gościnnie)
7.9 2007 Dzielnicowy (gościnnie)
6.5 2007 Kierownik sali (gościnnie)
5.7 2004 Policjant (gościnnie)
7.2 2002 Policjant / Żebrak (gościnnie) (głos)
4.7 1994 Darek Igielski, realizator programów radia "Romans"
7.8
Dom
1980 Strażnik w FSO na miejscu wypadku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Ignaczak filmy Tomasz Ignaczak najlepsze filmy Tomasz Ignaczak zdjęcia Tomasz Ignaczak galeria Tomasz Ignaczak biografia Tomasz Ignaczak nominacje Tomasz Ignaczak nagrody i wyróżnienia Tomasz Ignaczak filmografia Tomasz Ignaczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.