Tomasz Dedek
Data urodzenia: 1957-09-20
Miejsce urodzenia: Rawa Mazowiecka, Polska
Stan cywilny: żona Magda Soszyńska-Dedek, 2 synów i córka

Biografia:
W 1981 roku ukończył PWST w Warszawie, jednak już wcześniej zadebiutował w filmie. Aktor charakterystyczny, obsadzany albo w rolach służbistów (policjantów, żołnierzy) albo zbirów. Od 20 lat aktor warszawskiego Teatru Ateneum.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Detektyw Ruciński (gościnnie)
6.6 2010 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.7 2010 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.2 2010 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.5 2010 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.5 2009 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
5.2 2009 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
8.1 2008 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.2 2008 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
5.1 2008 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.3 2008 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.8 2007 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.7 2007 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
5.6 2007 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
0.0 2006 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.9 2006 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
5.1 2006 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.9 2004 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.3 2004 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.9 2004 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
4.8 2003 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.7 2003 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
2.0 2003 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.2 2003 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.2 2002 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.0 2001 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.3 2001 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
5.8 2001 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
3.0 2001 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.4 2000 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
4.2 2000 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.2 1999 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.8 1999 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
2.7 1999 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
5.3 1999 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.4 1999 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.5 1999 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.0 1998 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.2 1997 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.0 1996 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.4 1995 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.5 1995 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.3 1994 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.8 1993 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.6
Psy
1992 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
8.2 1987 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.7 1986 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
4.4 1984 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
6.3 1983 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
8.2 1982 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
8.2 1982 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg
7.8
Dom
1980 Obersturmbannfuhrer Josef Tannenberg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Dedek filmy Tomasz Dedek najlepsze filmy Tomasz Dedek zdjęcia Tomasz Dedek galeria Tomasz Dedek biografia Tomasz Dedek nominacje Tomasz Dedek nagrody i wyróżnienia Tomasz Dedek filmografia Tomasz Dedek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.