Tom Wright
Data urodzenia: 1952-11-29
Miejsce urodzenia: Englewood, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Spencer Harrison (gościnnie)
0.0 2011 Dr Pilcher (gościnnie)
2.1 2010 Dr Pilcher (gościnnie)
8.8 2010 Dr Pilcher (gościnnie)
6.3 2010 Dr Pilcher (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Dr Pilcher (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Strażnik (gościnnie)
7.9 2008 Dr Pilcher (gościnnie)
8.3 2006 Dr Pilcher (gościnnie)
7.6 2005 Dr Pilcher (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Dave McKey (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Pilcher (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Pilcher (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Dr Pilcher (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dr Pilcher (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Pilcher (gościnnie)
7.9 2002 Dr Pilcher (gościnnie)
7.8
W pogoni za szczęściem
Secret Life of Us, The
2001 Dr Pilcher (gościnnie)
7.3 2001 Dr Pilcher (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Dr Pilcher (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Robert Harris (2001) / Jake Daniels (2007) (gościnnie)
7.0 1998 Dr Pilcher (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Dr Pilcher (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Dr Pilcher (gościnnie)
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Dr Pilcher (gościnnie)
7.7
Wojna mediów
Weapons of Mass Distraction
1997 Dr Pilcher (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Dr Pilcher (gościnnie)
6.8 1996 Dr Pilcher (gościnnie)
10.0 1995 Dr Pilcher (gościnnie)
7.6 1995 Dr Pilcher (gościnnie)
6.2
Najemnicy
Men of War
1994 Dr Pilcher (gościnnie)
7.6 1993 Dr Pilcher (gościnnie)
6.5
Po północy
Past Midnight
1991 Dr Pilcher (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Dr Pilcher (gościnnie)
7.6 1990 Dr Pilcher (gościnnie)
7.4 1990 Dr Pilcher (gościnnie)
7.7 1989 Dr Pilcher (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Dr Pilcher (gościnnie)
5.8 1988 Dr Pilcher (gościnnie)
8.0 1987 Dr Pilcher (gościnnie)
5.7 1986 Dr Pilcher (gościnnie)
5.7
227
1985 Dr Pilcher (gościnnie)
5.6 1984 Dr Pilcher (gościnnie)
7.6 1983 Dr Pilcher (gościnnie)
7.4
Szaleństwa o północy
Midnight Madness
1980 Dr Pilcher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Wright filmy Tom Wright najlepsze filmy Tom Wright zdjęcia Tom Wright galeria Tom Wright biografia Tom Wright nominacje Tom Wright nagrody i wyróżnienia Tom Wright filmografia Tom Wright aktor Tom Wright scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.