Tom Virtue
Data urodzenia: 1957-11-19
Miejsce urodzenia: Sherman, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Alima (od 1999), 4 dzieci

Biografia:
Absolwent Chicago's prestigious Second City theater group. Wystąpił w wielu serialach telewizyjnych, łącznie z "Murphy Brown" (1997), "The Bonnie Hunt Show" (1995-96), i "The Building" (1993). Wśród ról teatralnych była rola w komedii "MegaFun" Practical Theatre Company.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Sędzia Fitz (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Mężczyzna (gościnnie)
7.1 2008 Ojciec Harpera (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 George Palmer (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Mężczyzna (gościnnie)
7.0 2007 Mężczyzna (gościnnie)
8.1 2007 Mężczyzna (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Mężczyzna (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Pastor (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Mężczyzna (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Ted Reardon (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Mężczyzna (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Pilot (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Mężczyzna (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Mężczyzna (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Mężczyzna (gościnnie)
7.5 2002 Trener (gościnnie)
0.0 2002 Mężczyzna (gościnnie)
8.2 2002 Mężczyzna (gościnnie)
7.3 2002 Richard Cyrus (2008) (gościnnie)
7.9 2002 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Mężczyzna (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Edward Gorodetsky (gościnnie)
6.8
Wróć do mnie
Return to Me
2000 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Mężczyzna (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Doktor (2003) (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Mężczyzna (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Mężczyzna (gościnnie)
5.7
Piątka nieustraszonych
Team Knight Rider
1997 Mężczyzna (gościnnie)
7.5 1997 Mężczyzna (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Mężczyzna (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Mężczyzna (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Relacja Bonnie Hunt
Bonnie Hunt Show, The
1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.0 1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Mężczyzna (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 1993 Mężczyzna (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dave Klein (gościnnie)
7.0 1991 Mężczyzna (gościnnie)
7.3 1990 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Mężczyzna (gościnnie)
7.2 1989 Mężczyzna (gościnnie)
5.7 1986 Mężczyzna (gościnnie)
8.6 1982 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Virtue filmy Tom Virtue najlepsze filmy Tom Virtue zdjęcia Tom Virtue galeria Tom Virtue biografia Tom Virtue nominacje Tom Virtue nagrody i wyróżnienia Tom Virtue filmografia Tom Virtue aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.