Tom Simcox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1990 Horn
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Keller (gościnnie)
7.0 1982 (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Clark (gościnnie)
7.8 1980 Jenkins
6.2 1979 (gościnnie)
8.3
Jak zdobywano Dziki Zachód
How the West Was Won
1978 Szeryf Logan
10.0 1978 (gościnnie)
6.2 1978 Pan Gleaver (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Lon Molton (gościnnie)
8.5 1973 Oficer Stover (gościnnie)
6.4 1968 Portier (gościnnie)
7.7 1968 William Haynes
6.9 1967 Brian Turner (gościnnie)
8.0 1963 Porucznik Walter Matthew (gościnnie)
6.0 1962 Joe Foster (gościnnie)
8.5 1962 Hank Dolan / Marsini (gościnnie)
6.2 1962 Chris Antlow (1964) (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Brat John Sprague (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
7.4 1959 Andy Watson (gościnnie)
6.0 1957 Tim Riggs / Adam Pierce (gościnnie)
7.4 1955 Tom Wells (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Simcox filmy Tom Simcox najlepsze filmy Tom Simcox zdjęcia Tom Simcox galeria Tom Simcox biografia Tom Simcox nominacje Tom Simcox nagrody i wyróżnienia Tom Simcox filmografia Tom Simcox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.