Tom Reese
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2009 Inspektor Riley
7.5 1985 (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Strażnik przy bramie (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Brat Carey (gościnnie)
8.0 1981 Frost (1982) (gościnnie)
7.5
Wyzwanie
Defiance
1980 Policjant #1
7.7 1977 (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Reid (gościnnie)
6.1 1975 Carl (gościnnie)
5.0 1974 Policjant (1978) (gościnnie)
6.8 1972 Szeryf (1974) (gościnnie)
7.8
Znikający punkt
Vanishing Point
1971 Szeryf
6.5
Masakra w dniu świętego Walentego
St. Valentine's Day Massacre, The
1967 Newberry
6.3 1967 Pete Spurber (gościnnie)
10.0 1967 Wilson (gościnnie)
6.0 1967 Judson (gościnnie)
7.2 1967 Springer (gościnnie)
6.0 1966 Gage (gościnnie)
10.0 1965 Jess Muhler (gościnnie)
8.2 1965 Kierowca (gościnnie)
6.2 1962 Wid (gościnnie)
10.0 1960 Bucky Tate (gościnnie)
7.8 1959 Bert(gościnnie)
10.0 1959 Cal (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Georgie Summers (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Intruz (gościnnie)
7.4 1959 Burton (gościnnie)
8.5 1957 Wreck (gościnnie)
7.4 1955 Tulsa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Reese filmy Tom Reese najlepsze filmy Tom Reese zdjęcia Tom Reese galeria Tom Reese biografia Tom Reese nominacje Tom Reese nagrody i wyróżnienia Tom Reese filmografia Tom Reese aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.