Tom Ohmer
Data urodzenia: 1956-05-25
Miejsce urodzenia: Birmingham, Michigan, USA
Stan cywilny: żona Marsha Dunfee (od 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Sierżant Lyman (gościnnie)
0.0 2011 Sierżant Lyman (gościnnie)
2.0 2010 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.0 2010 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.4
Sparowani
Perfect Couples
2010 Sierżant Lyman (gościnnie)
6.3
G.I. Joe: Czas Kobry
G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Detektyw Jones (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.9 2008 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Tata (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Sierżant Lyman (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Sierżant Lyman (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.5 2002 Sierżant Lyman (gościnnie)
6.7 1992 Sierżant Lyman (gościnnie)
7.3 1990 Sierżant Lyman (gościnnie)
5.7 1989 Sierżant Lyman (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Sierżant Lyman (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Sierżant Lyman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Ohmer filmy Tom Ohmer najlepsze filmy Tom Ohmer zdjęcia Tom Ohmer galeria Tom Ohmer biografia Tom Ohmer nominacje Tom Ohmer nagrody i wyróżnienia Tom Ohmer filmografia Tom Ohmer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.