Tom Mannion
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Generał Tesio
7.7
Na językach
Lip Service
2010 Cameron Alan
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Mężczyzna lubiący konie (gościnnie)
9.0
Tajemnice starożytnego Rzymu
Roman Mysteries, The
2007 Felix (gościnnie)
6.8 2003 Sierżant Sandy Harmon (gościnnie)
4.5 2001 Dr Sherlock
0.0 2001 Stuart (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Bill Hoskins (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 John Saunders (gościnnie)
8.0 1998 Hamish
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sam Callaghan (gościnnie)
5.5 1995 Doktor Piper (gościnnie)
8.5 1994 Niall Bronzesmith (gościnnie)
0.0 1990 Gwyn
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Rob Leonard (gościnnie)
7.6 1984 DS Dave Merrick (gościnnie)
8.0 1982 Herbert (odcinek 10)
9.5 1982 James Markham (1989-1990)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Mannion filmy Tom Mannion najlepsze filmy Tom Mannion zdjęcia Tom Mannion galeria Tom Mannion biografia Tom Mannion nominacje Tom Mannion nagrody i wyróżnienia Tom Mannion filmografia Tom Mannion aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.