Tom Kemp
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Rockwell
8.2
Wyspa tajemnic
Shutter Island
2010 Strażnik bloku C
6.7
Wszystko, co dobre
All Good Things
2010 Wujek Mike
6.5
Furia
Edge of Darkness
2010 Paul Honeywell
6.9 2010 Conal Doherty
7.7 2010 Joshua Lowan (gościnnie)
6.5
Duchy moich byłych
Ghosts of Girlfriends Past
2009 Pastor udzielający ślubu
5.7 2009 Detektyw Hatzis
6.5
Skradzione życie
Stolen Lives
2009 Russell Macarthur
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Marty Trio
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Sędzia (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Zastępca Sekretarza ICE Len Gregory (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 James Collins (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Samuel Palmer (gościnnie)
6.5
Pełnia zła
Malice
1993 Stanley the Bartender
7.6 1993 Porucznik straży pożarnej Phillips (gościnnie)
7.1
Syreny
Mermaids
1990 Mąż Carrie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Kemp filmy Tom Kemp najlepsze filmy Tom Kemp zdjęcia Tom Kemp galeria Tom Kemp biografia Tom Kemp nominacje Tom Kemp nagrody i wyróżnienia Tom Kemp filmografia Tom Kemp aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.