Tom Isbell
Data urodzenia: 1957-12-08
Miejsce urodzenia: Minnesota, USA
Stan cywilny: żona Pat (Mitchell) Isbell (od 15.08.1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1994 Reporter z wieżowca
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Doktor
6.8 1991 Jack Sullivan (gościnnie)
7.5 1991 Max Weldon (gościnnie)
7.7
Głębia
Abyss, The
1989 Reporter
6.7
Szalony Megs
Jacknife
1989 Bobby 'Red Sox' Buckman
7.2 1989 Dr Toomin (gościnnie)
6.8 1988 Dan (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Daniel McCabe (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Jack (1990) (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
6.4 1985 (gościnnie)
7.3 1984 Stephen (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Ed Kriegler (gościnnie)
8.2 1982 Dr Austin (gościnnie)
7.7 1968 Sierżant Brady

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Isbell filmy Tom Isbell najlepsze filmy Tom Isbell zdjęcia Tom Isbell galeria Tom Isbell biografia Tom Isbell nominacje Tom Isbell nagrody i wyróżnienia Tom Isbell filmografia Tom Isbell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.