Tom Irwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Oficer Hancock (gościnnie)
6.2 2009 Oficer Hancock (gościnnie)
7.7 2009 Simon Campbell (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Oficer Hancock (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Oficer Hancock (gościnnie)
7.2 2005 Oficer Hancock (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Steve Harper (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Oficer Hancock (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Oficer Hancock (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Dan Norton (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Oficer Hancock (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Oficer Hancock (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Roy Logan (2002) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Oficer Hancock (gościnnie)
7.6 1999 Oficer Hancock (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Oficer Hancock (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Oficer Hancock (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Oficer Hancock (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Oficer Hancock (gościnnie)
6.9 1993 Oficer Hancock (gościnnie)
6.8 1993 Oficer Hancock (gościnnie)
6.7
Oszukana
Deceived
1991 Oficer Hancock (gościnnie)
0.0 1991 Oficer Hancock (gościnnie)
6.8
Mężczyźni nie odchodzą
Men Don't Leave
1990 Oficer Hancock (gościnnie)
7.5 1988 Oficer Hancock (gościnnie)
5.8 1988 Oficer Hancock (gościnnie)
0.0

0 Oficer Hancock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Irwin filmy Tom Irwin najlepsze filmy Tom Irwin zdjęcia Tom Irwin galeria Tom Irwin biografia Tom Irwin nominacje Tom Irwin nagrody i wyróżnienia Tom Irwin filmografia Tom Irwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.