Tom Hardy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 John Janovec
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Bane
7.2
A więc wojna
This Means War
2012 John Janovec
7.4
Gangster
Lawless
2012 Forrest Bondurant
7.2 2012 Forrest Bondurant
7.3
Szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
2011 John Janovec
6.6
Złodziejski kodeks
Thick as Thieves
2009 John Janovec
8.8 2009 John Janovec
6.2 2007 John Janovec
8.3
Królowa dziewica
Virgin Queen, The
2005 John Janovec
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 John Janovec

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Hardy filmy Tom Hardy najlepsze filmy Tom Hardy zdjęcia Tom Hardy galeria Tom Hardy biografia Tom Hardy nominacje Tom Hardy nagrody i wyróżnienia Tom Hardy filmografia Tom Hardy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.