Tom Fitzpatrick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Szalony staruszek / Pan Treadwell
7.3
Jezioro Salton
Salton Sea, The
2002 Mężczyzna od karaoke
7.9
Przetrwać w Nowym Jorku
Basketball Diaries, The
1995 'John' w metrze(niewymieniony w czołówce)
7.7 1995 Mężczyzna bez oczu (gościnnie)
0.0 1993 Pan Cafferty (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Billy Baldwin (1988) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Dimitri (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Fitzpatrick filmy Tom Fitzpatrick najlepsze filmy Tom Fitzpatrick zdjęcia Tom Fitzpatrick galeria Tom Fitzpatrick biografia Tom Fitzpatrick nominacje Tom Fitzpatrick nagrody i wyróżnienia Tom Fitzpatrick filmografia Tom Fitzpatrick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.