Tom Choi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Technik rentgenu (gościnnie)
6.3 2010 Technik rentgenu (gościnnie)
0.0 2009 Technik rentgenu (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pan młody (gościnnie)
6.5 2008 Technik rentgenu (gościnnie)
7.9 2008 Technik rentgenu (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Technik rentgenu (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Technik rentgenu (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Technik rentgenu (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Technik rentgenu (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Kierowca Fenga (gościnnie)
7.9
Poszukiwani
Wanted
2005 Technik rentgenu (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Agent FBI (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Technik rentgenu (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Ochotnik (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Technik rentgenu (gościnnie)
7.9 2003 Technik rentgenu (gościnnie)
7.3 2002 Sierżant Keller (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Technik rentgenu (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Technik rentgenu (gościnnie)
0.0

0 Technik rentgenu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Choi filmy Tom Choi najlepsze filmy Tom Choi zdjęcia Tom Choi galeria Tom Choi biografia Tom Choi nominacje Tom Choi nagrody i wyróżnienia Tom Choi filmografia Tom Choi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.