Tom Chadbon
Data urodzenia: 1946-02-27
Miejsce urodzenia: Luton, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2006 Makler
8.2
Żądza krwi
Wire in the Blood
2002 John Brandon
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Dr Julian Groves (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Licytator
8.2
Sekrety kobiet
Every Woman Knows a Secret
1999 James
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mark Roderick (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Charles King (gościnnie)
6.0 1997 Dr. Kenworthy (2001-)
0.0 1995 Lenny Monk
8.9
Pamiętniki Sherlocka Holmesa
Memoirs of Sherlock Holmes, The
1994 Inspektor Hawkins (gościnnie)
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Maxx Zeller (gościnnie)
7.0 1993 Patrick Hargreave (gościnnie)
6.8 1992 Stuart Parsons (gościnnie)
8.9 1991 Miles Lessingham
8.4 1990 Tony Stanhope (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Holenderski delegat (gościnnie)
0.0 1986 Terry Fawcett
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Spiker (głos) (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
10.0 1984 Młody lekarz (gościnnie)
7.6 1984 Jeff Birch (gościnnie)
0.0 1983 Dr Ormiston
7.4 1979 Cuthbert Clare
0.0 1977 Timothy Aspel (gościnnie)
4.0 1974 Dennis Brogan (gościnnie)
7.0 1972 Vent (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Derek Paynton (1977-78)
0.0 1969 Wolf (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1967 David / Maurice
0.0 1966 Andrews (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Duggan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Chadbon filmy Tom Chadbon najlepsze filmy Tom Chadbon zdjęcia Tom Chadbon galeria Tom Chadbon biografia Tom Chadbon nominacje Tom Chadbon nagrody i wyróżnienia Tom Chadbon filmografia Tom Chadbon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.