Tom Bower
Data urodzenia: 1938-01-03
Miejsce urodzenia: Denver, Kolorado, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2011 Szeryf Harden (gościnnie)
8.0 2011 Szeryf Harden (gościnnie)
0.0 2010 Szeryf Harden (gościnnie)
6.0
Morderca we mnie
Killer Inside Me, The
2010 Szeryf Harden (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Szeryf Harden (gościnnie)
7.2
Szalone serce
Crazy Heart
2009 Szeryf Harden (gościnnie)
0.0 2009 Szeryf Harden (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Szeryf Harden (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Szeryf Harden (gościnnie)
8.0 2004 Szeryf Harden (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Szeryf Harden (gościnnie)
7.5 2002 Bennie Wentworth (gościnnie)
7.1
Bez przedawnienia
High Crimes
2002 Szeryf Harden (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Szeryf Harden (gościnnie)
5.5 2001 Szeryf Harden (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Szeryf Harden (gościnnie)
7.3
Million Dollar Hotel
Million Dollar Hotel, The
2000 Szeryf Harden (gościnnie)
7.5
Negocjator
Negotiator, The
1998 Szeryf Harden (gościnnie)
6.6 1997 Szeryf Harden (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szeryf Harden (gościnnie)
6.4 1996 Szeryf Harden (gościnnie)
7.3 1995 Szeryf Harden (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Szeryf Harden (gościnnie)
0.0 1994 Szeryf Harden (gościnnie)
7.6 1993 Szeryf Harden (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Harden (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Szeryf Harden (gościnnie)
7.0
Samotny w obliczu prawa
True Believer
1989 Szeryf Harden (gościnnie)
10.0 1989 Szeryf Harden (gościnnie)
5.8
Akt wiary
Promised a Miracle
1988 Szeryf Harden (gościnnie)
6.1
Decydująca runda
Split Decisions
1988 Szeryf Harden (gościnnie)
5.8 1988 Szeryf Harden (gościnnie)
7.0 1984 Szeryf Harden (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Szeryf Harden (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Szeryf Harden (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Szeryf Harden (gościnnie)
10.0 1978 Szeryf Harden (gościnnie)
5.7 1978 Szeryf Harden (gościnnie)
10.0 1977 Szeryf Harden (gościnnie)
6.8 1977 Szeryf Harden (gościnnie)
7.2 1976 Szeryf Harden (gościnnie)
7.1 1976 Szeryf Harden (gościnnie)
6.8 1974 Szeryf Harden (gościnnie)
7.0 1973 Szeryf Harden (gościnnie)
7.3 1973 Szeryf Harden (gościnnie)
2.3 1972 Szeryf Harden (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Bower filmy Tom Bower najlepsze filmy Tom Bower zdjęcia Tom Bower galeria Tom Bower biografia Tom Bower nominacje Tom Bower nagrody i wyróżnienia Tom Bower filmografia Tom Bower aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.