Tom Arnold
Data urodzenia: 1959-03-06
Miejsce urodzenia: Ottumwa, Iowa, USA
Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: 1. Roseanne (20.01.1990 - 09.12.1994, rozwód); 2. Julie Champnella (22.07.1995 - 1999, rozwód); 3. Shelby Roos (29.06.2002 - 21.08.2008, rozwód); 4. Ashley Groussman (od 28.11.2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.3 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5
Sceptyk
Skeptic, The
2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Georgie Caruso (gościnnie)
10.0 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.7 2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9
Mroczna dzielnica
Exit Wounds
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Gniazdo os
Animal Factory
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5
Z życia gwiazd
Movie Stars
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.7 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Dotyk
Touch
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
Dziewięć miesięcy
Nine Months
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0
Tom
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Freddy nie żyje: Koniec koszmaru
Freddy's Dead: The Final Nightmare
1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.7 1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Pojedynek w Corralu O.K.
Gunfight at the O.K. Corral
1957 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Arnold filmy Tom Arnold najlepsze filmy Tom Arnold zdjęcia Tom Arnold galeria Tom Arnold biografia Tom Arnold nominacje Tom Arnold nagrody i wyróżnienia Tom Arnold filmografia Tom Arnold aktor Tom Arnold scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.