Tom Amandes
Data urodzenia: 1959-03-09
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Jamie O Reilly (rozwód), 2 dzieci; 2. Nancy Everhard, 3 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Charlie Waller (gościnnie)
6.3 2010 Charlie Waller (gościnnie)
7.2 2009 Charlie Waller (gościnnie)
7.8 2008 Charlie Waller (gościnnie)
7.9 2008 Charlie Waller (gościnnie)
8.0 2007 Charlie Waller (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Charlie Waller (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Charlie Waller (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Charlie Waller (gościnnie)
7.9 2002 Charlie Waller (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Charlie Waller (gościnnie)
7.7
W matni
Brokedown Palace
1999 Charlie Waller (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Charlie Waller (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Charlie Waller (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Charlie Waller (gościnnie)
7.0 1995 Charlie Waller (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Charlie Waller (gościnnie)
7.6 1993 Charlie Waller (gościnnie)
7.5 1991 Charlie Waller (gościnnie)
0.0

0 Charlie Waller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Amandes filmy Tom Amandes najlepsze filmy Tom Amandes zdjęcia Tom Amandes galeria Tom Amandes biografia Tom Amandes nominacje Tom Amandes nagrody i wyróżnienia Tom Amandes filmografia Tom Amandes aktor Tom Amandes reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.