Todd Stashwick
Data urodzenia: 1968-10-16
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Charity Stashwick (od 1997, rozwód); syn Oscar; 2. żona, córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dracula
6.5
Przyjaźń!
Friendship!
2010 Dracula
6.4 2010 Dracula
7.4 2010 Dracula
7.3
We dwoje raźniej
Better With You
2010 Dracula
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Dracula
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Hugh Ellis (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jared Renfrew (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Dracula
7.6 2007 Dracula
8.1 2007 Dracula
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Dracula
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dracula
7.3
Herosi
Heroes
2006 Eli (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Dracula
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Kapitan Steve (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Dracula
7.5
Trawka
Weeds
2005 Ochroniarz Cash (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Dracula
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Alan Walters (gościnnie)
7.0 2004 Dracula
7.0 2004 Dracula
7.3 2004 Ira Feinstein (gościnnie)
7.5 2002 Winston Brenner (gościnnie)
7.3 2002 Steve Davis (2004) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dracula
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dracula
7.3 2001 Dracula
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Dracula
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Matt (2002) (gościnnie)
7.0 1999 Dracula
7.6 1999 Dracula
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dracula
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Dracula
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dracula
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Dracula

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Todd Stashwick filmy Todd Stashwick najlepsze filmy Todd Stashwick zdjęcia Todd Stashwick galeria Todd Stashwick biografia Todd Stashwick nominacje Todd Stashwick nagrody i wyróżnienia Todd Stashwick filmografia Todd Stashwick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.