Tobias Slezak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Policjant (gościnnie)
7.3 2011 Policjant (gościnnie)
7.3
Tajemny krąg
The Secret Circle
2011 Policjant (gościnnie)
7.5 2007 Policjant (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Policjant (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Policjant (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tobias Slezak filmy Tobias Slezak najlepsze filmy Tobias Slezak zdjęcia Tobias Slezak galeria Tobias Slezak biografia Tobias Slezak nominacje Tobias Slezak nagrody i wyróżnienia Tobias Slezak filmografia Tobias Slezak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.