Tobias Menzies
Data urodzenia: 1974-03-07
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Marek Juniusz Brutus
7.1 2011 Marek Juniusz Brutus
8.1 2011 Marek Juniusz Brutus
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Edmure Tully (gościnnie)
6.6 2010 Marek Juniusz Brutus
5.5 2009 Marek Juniusz Brutus
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Marek Juniusz Brutus
7.4 2006 Marek Juniusz Brutus
8.1
Rzym
Rome
2005 Marek Juniusz Brutus
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Marek Juniusz Brutus
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Marek Juniusz Brutus
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Marek Juniusz Brutus
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Marek Juniusz Brutus
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Marek Juniusz Brutus

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tobias Menzies filmy Tobias Menzies najlepsze filmy Tobias Menzies zdjęcia Tobias Menzies galeria Tobias Menzies biografia Tobias Menzies nominacje Tobias Menzies nagrody i wyróżnienia Tobias Menzies filmografia Tobias Menzies aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.