Tobias Hoesl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2001 Peter Sawatzki (gościnnie)
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Christoph Eisfeld (gościnnie)
10.0 1998 Matthias Koch (gościnnie)
7.0 1997 Mark Benning (gościnnie)
7.4
Kraina indygo
Terre indigo
1996 Yan Richter
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Ulf Wallin
7.0 1996 James Guilford
0.0 1995 Paul Steinbach
8.1 1995
5.0 1981 (gościnnie)
7.8 1977 Peter Behrend (gościnnie)
6.2 1974 Harald Kernbacher / Służący / Ingo Görner / Carlos Blecher (gościnnie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tobias Hoesl filmy Tobias Hoesl najlepsze filmy Tobias Hoesl zdjęcia Tobias Hoesl galeria Tobias Hoesl biografia Tobias Hoesl nominacje Tobias Hoesl nagrody i wyróżnienia Tobias Hoesl filmografia Tobias Hoesl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.