T.J. Thyne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Dr Oberman (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Doktor Jack Hodgins
7.9 2004 Dr Oberman (gościnnie)
7.3 2004 Ron Lathem (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Oberman (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Dr Oberman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Oberman (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Dr Oberman (gościnnie)
5.2 2002 Dr Oberman (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Oberman (gościnnie)
7.4 2001 Dr Oberman (gościnnie)
7.1
Wielki podryw
Heartbreakers
2001 Dr Oberman (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Dr Oberman (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pakowacz (gościnnie)
6.7 1999 Dr Oberman (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Dr Oberman (gościnnie)
7.6 1999 Dr Oberman (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Dr Oberman (gościnnie)
6.9 1998 Dr Oberman (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Dr Oberman (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Oberman (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Dr Oberman (gościnnie)
8.0 1995 Dr Oberman (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Oberman (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Oberman (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Dr Oberman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

T.J. Thyne filmy T.J. Thyne najlepsze filmy T.J. Thyne zdjęcia T.J. Thyne galeria T.J. Thyne biografia T.J. Thyne nominacje T.J. Thyne nagrody i wyróżnienia T.J. Thyne filmografia T.J. Thyne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.