Tisha Campbell-Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Detektyw Michelle Dulcett
10.0 2010 Amanda Carlton
5.9
Rita daje czadu
Rita Rocks
2008 Patty Mannix
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Everybody Hates Chris
2005 Peaches
7.6 2003 Carmen, siostra Roberta (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Janet "Jay" Kyle
0.0 1998 Rosalee Lincoln
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Joyce (gościnnie)
6.1
Bumerang
Boomerang
1992 Yvonne
9.0 1992 Gina Waters
10.0
Roc
1991 Angela Kimbro (gościnnie)
7.3 1991 Toni (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Amy Kirkland
6.5
Prywatka
House Party
1990 Sidney
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Kathleen (gościnnie)
3.0
Dachy
Rooftops
1989 Amber
9.2 1987 Marva Foley
6.6
Krwiożercza roślina
Little Shop of Horrors
1986 Chiffon

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tisha Campbell-Martin filmy Tisha Campbell-Martin najlepsze filmy Tisha Campbell-Martin zdjęcia Tisha Campbell-Martin galeria Tisha Campbell-Martin biografia Tisha Campbell-Martin nominacje Tisha Campbell-Martin nagrody i wyróżnienia Tisha Campbell-Martin filmografia Tisha Campbell-Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.