Tippi Hedren
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Karen Rosenthal (gościnnie)
0.0 2011 Karen Rosenthal (gościnnie)
0.0 2011 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.1 2006 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.1 2000 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.0 2000 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.0 1999 Karen Rosenthal (gościnnie)
5.5
Rozstanie
Break Up
1998 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.6
Przybysz z gwiazd
Invasion America
1998 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.4 1997 Karen Rosenthal (gościnnie)
6.6
Zakładniczka
Teresa's Tattoo
1994 Karen Rosenthal (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Karen Rosenthal (gościnnie)
6.9 1990 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Karen Rosenthal (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.1 1985 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Karen Rosenthal (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Karen Rosenthal (gościnnie)
6.3 1983 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.2 1980 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.2 1976 Karen Rosenthal (gościnnie)
0.0 1973 Karen Rosenthal (gościnnie)
6.6
Hrabina z Hongkongu
Countess from Hong Kong, A
1967 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.0 1965 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.6 1964 Karen Rosenthal (gościnnie)
7.6
Ptaki
Birds, The
1963 Karen Rosenthal (gościnnie)
8.0 1963 Karen Rosenthal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tippi Hedren filmy Tippi Hedren najlepsze filmy Tippi Hedren zdjęcia Tippi Hedren galeria Tippi Hedren biografia Tippi Hedren nominacje Tippi Hedren nagrody i wyróżnienia Tippi Hedren filmografia Tippi Hedren aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.