Tino Insana
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Człepies 'Barf' (głos)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Dodatkowe głosy
7.4 2000 Samsa (głos) (gościnnie)
8.0 2000 (głos) (gościnnie)
6.4 1997 Wujek JoJo Diggety (głos)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Horny Hank
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Książę Uncouthma (głos)
7.2
Szmergiel
Bonkers
1993 Wiewiórka / Pomagier Stew (głos)
3.2 1993 dodatkowe głosy (głos)
7.0
Oskar
Oscar
1991 Lodziarz Tiny(niewymieniony w czołówce)
7.3
Dzielny Agent Kaczor
Darkwing Duck
1991 Dr Reginald Bushroot (głos)
6.6
Mistrzowie strachu
Masters of Menace, The
1990 Horny Hank
7.2
Świat Bobbiego
Bobby's World
1990 Wujek Ted Genetic (głos)
6.5
Karmelowy obóz
Camp Candy
1989 (głos)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Davis Gillette (1991) (gościnnie)
9.0 1984 Baldo (gościnnie)
6.6
Sąsiedzi
Neighbors
1981 Perry Greavy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tino Insana filmy Tino Insana najlepsze filmy Tino Insana zdjęcia Tino Insana galeria Tino Insana biografia Tino Insana nominacje Tino Insana nagrody i wyróżnienia Tino Insana filmografia Tino Insana aktor Tino Insana scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.