Tina Parker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Francesca (gościnnie)
4.4
Skok na cnotę
Virginity Hit, The
2010 Francesca (gościnnie)
6.9 2010 Francesca (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Francesca (gościnnie)
5.5
Oszukać przeznaczenie 4
Final Destination, The
2009 Francesca (gościnnie)
6.4
Co w trawce piszczy?
Leaves of Grass
2009 Francesca (gościnnie)
8.8 2008 Francesca (gościnnie)
5.3
Dr T i kobiety
Dr T and the Women
2000 Francesca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tina Parker filmy Tina Parker najlepsze filmy Tina Parker zdjęcia Tina Parker galeria Tina Parker biografia Tina Parker nominacje Tina Parker nagrody i wyróżnienia Tina Parker filmografia Tina Parker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.