Tina Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Pani Daly (gościnnie)
5.0 1990 (gościnnie)
7.1
Legenda
Legend
1985 Nell
7.6 1984 Store Manager (gościnnie)
1.0 1980 Dorothy (gościnnie)
8.6 1962 Kelnerka (1973) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tina Martin filmy Tina Martin najlepsze filmy Tina Martin zdjęcia Tina Martin galeria Tina Martin biografia Tina Martin nominacje Tina Martin nagrody i wyróżnienia Tina Martin filmografia Tina Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.