Tina Majorino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
7.1 2010 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
7.7 2009 Reese Harlan (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Molly (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
7.3 1994 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
7.7
Kiedy mężczyzna kocha kobietę
When a Man Loves a Woman
1994 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
8.9 1992 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)
7.3 1990 Agentka specjalna Genny Shaw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tina Majorino filmy Tina Majorino najlepsze filmy Tina Majorino zdjęcia Tina Majorino galeria Tina Majorino biografia Tina Majorino nominacje Tina Majorino nagrody i wyróżnienia Tina Majorino filmografia Tina Majorino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.