Tina Louise
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2004 Panna Beck (gościnnie)
6.7 1991 Panna Beck (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Panna Beck (gościnnie)
4.0 1987 Panna Beck (gościnnie)
7.5 1986 Panna Beck (gościnnie)
5.5 1984 Panna Beck (gościnnie)
7.0 1982 Panna Beck (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Panna Beck (gościnnie)
7.2 1978 Panna Beck (gościnnie)
5.7 1978 Panna Beck (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Panna Beck (gościnnie)
8.5 1973 Panna Beck (gościnnie)
7.3 1973 Panna Beck (gościnnie)
6.8 1972 Panna Beck (gościnnie)
4.7 1969 Panna Beck (gościnnie)
6.7 1969 Panna Beck (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Panna Beck (gościnnie)
6.5 1968 Panna Beck (gościnnie)
7.2 1967 Panna Beck (gościnnie)
6.9 1967 Panna Beck (gościnnie)
9.0 1964 Panna Beck (gościnnie)
6.8
Wyspa Gilligana
Gilligan's Island
1964 Panna Beck (gościnnie)
10.0 1963 Panna Beck (gościnnie)
6.0 1961 Panna Beck (gościnnie)
10.0 1960 Panna Beck (gościnnie)
6.6 1960 Panna Beck (gościnnie)
8.0 1959 Panna Beck (gościnnie)
7.4 1959 Panna Beck (gościnnie)
7.0 1957 Panna Beck (gościnnie)
6.7 1955 Panna Beck (gościnnie)
5.8 1954 Panna Beck (gościnnie)
6.0 1948 Panna Beck (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tina Louise filmy Tina Louise najlepsze filmy Tina Louise zdjęcia Tina Louise galeria Tina Louise biografia Tina Louise nominacje Tina Louise nagrody i wyróżnienia Tina Louise filmografia Tina Louise aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.