Tina Lifford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.9 2008 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.0 2006 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.7
Jak to dziewczyny
Girl Thing, A
2001 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.5 2000 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.0 1995 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.3 1994 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.6 1993 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
5.8
Wielki Kanion
Grand Canyon
1991 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.9 1991 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.8
Obroża
Wedlock
1991 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.3 1990 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
8.5 1986 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.6 1984 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
6.2 1982 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
8.0 1981 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sędzia Witherspoon (gościnnie)
7.0 1979 Sędzia Witherspoon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tina Lifford filmy Tina Lifford najlepsze filmy Tina Lifford zdjęcia Tina Lifford galeria Tina Lifford biografia Tina Lifford nominacje Tina Lifford nagrody i wyróżnienia Tina Lifford filmografia Tina Lifford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.