Timothy Peach
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Laurenz Hofer
5.0
W dolinie milczenia
Im Tal des Schweigens
2004 Markus Wallner
9.0 2004 Lukas Hafner
0.0 2001 Dieter Windisch (gościnnie)
8.0 1998 Doktor Schramm (gościnnie)
0.0 1997 Anton Höppner
5.0 1996 Arthur Remberg (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Andreas Dohrmann (gościnnie)
5.5 1995 Harry Berger
6.0 1993 Sam Crichtan
6.5 1992 Stefan Molt (gościnnie)
7.0 1978 Kerber (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Timothy Peach filmy Timothy Peach najlepsze filmy Timothy Peach zdjęcia Timothy Peach galeria Timothy Peach biografia Timothy Peach nominacje Timothy Peach nagrody i wyróżnienia Timothy Peach filmografia Timothy Peach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.