Timothy Davis-Reed
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2007 Lekarz (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Lekarz (gościnnie)
10.0 2005 Lekarz (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lekarz (gościnnie)
7.5 2002 Komentator (gościnnie)
7.6 2001 Przeprowadzający wywiad (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Lekarz (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Lekarz (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Lekarz (gościnnie)
9.0 1996 Lekarz (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Lekarz (gościnnie)
10.0 1995 Lekarz (gościnnie)
7.6 1995 Lekarz (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Timothy Davis-Reed filmy Timothy Davis-Reed najlepsze filmy Timothy Davis-Reed zdjęcia Timothy Davis-Reed galeria Timothy Davis-Reed biografia Timothy Davis-Reed nominacje Timothy Davis-Reed nagrody i wyróżnienia Timothy Davis-Reed filmografia Timothy Davis-Reed aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.