Timothy Dang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2001 Kapitan (głos)
7.4 1999 Król Cobry (głos) (gościnnie)
7.6
Animowany serial Braci Bluesa
Blues Brothers Animated Series, The
1997 Fun (głos)
8.7 1991 Donald Lee (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Ochrona na mostku (gościnnie)
9.0 1984 Książę Maurice (gościnnie)
7.6 1984 Tun Roh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Timothy Dang filmy Timothy Dang najlepsze filmy Timothy Dang zdjęcia Timothy Dang galeria Timothy Dang biografia Timothy Dang nominacje Timothy Dang nagrody i wyróżnienia Timothy Dang filmografia Timothy Dang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.