Timothy Carlton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Sędzia (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Sędzia (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sędzia (gościnnie)
0.0 1995 Sędzia (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Sędzia (gościnnie)
6.0 1990 Sędzia (gościnnie)
1.0 1989 Sędzia (gościnnie)
0.0 1986 Sędzia (gościnnie)
0.0 1985 Sędzia (gościnnie)
5.9
Podniebna droga do Chin
High Road to China
1983 Sędzia (gościnnie)
0.0 1980 Sędzia (gościnnie)
1.0 1980 Sędzia (gościnnie)
6.0 1977 Sędzia (gościnnie)
8.7 1977 Sędzia (gościnnie)
0.0 1976 Sędzia (gościnnie)
0.0 1976 Sędzia (gościnnie)
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Sędzia (gościnnie)
4.5 1976 Sędzia (gościnnie)
0.0 1969 Sędzia (gościnnie)
10.0 1968 Sędzia (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Sędzia (gościnnie)
8.6 1962 Sędzia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Timothy Carlton filmy Timothy Carlton najlepsze filmy Timothy Carlton zdjęcia Timothy Carlton galeria Timothy Carlton biografia Timothy Carlton nominacje Timothy Carlton nagrody i wyróżnienia Timothy Carlton filmografia Timothy Carlton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.