Timothy Bottoms
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.6 2010 Carl Murphy (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Carl Murphy (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Carl Murphy (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Carl Murphy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Carl Murphy (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Carl Murphy (gościnnie)
6.3
Porwanie
Held for Ransom
2000 Carl Murphy (gościnnie)
6.8 2000 Carl Murphy (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Wicedyrektor Cole (gościnnie)
8.0 1996 Carl Murphy (gościnnie)
5.8
Superpies
Top Dog
1995 Carl Murphy (gościnnie)
9.5 1995 Carl Murphy (gościnnie)
7.0
Błękit nieba
Blue Sky
1994 Carl Murphy (gościnnie)
6.3 1993 Carl Murphy (gościnnie)
7.8 1991 Carl Murphy (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Carl Murphy (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Carl Murphy (gościnnie)
7.4
Na wschód od Edenu
East of Eden
1981 Carl Murphy (gościnnie)
9.0 1976 Carl Murphy (gościnnie)
10.0
Biały świt
White Dawn, The
1974 Carl Murphy (gościnnie)
8.3
Johnny poszedł na wojnę
Johnny Got His Gun
1971 Carl Murphy (gościnnie)
0.0

0 Carl Murphy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Timothy Bottoms filmy Timothy Bottoms najlepsze filmy Timothy Bottoms zdjęcia Timothy Bottoms galeria Timothy Bottoms biografia Timothy Bottoms nominacje Timothy Bottoms nagrody i wyróżnienia Timothy Bottoms filmografia Timothy Bottoms aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.