Tim Woodward
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Dominic
5.8
Łowca
Hunter
2009 Jim Macaulay
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 John Amen
8.0
Wyścig w przestworzach
Space Race, The
2005 Marshal Mitrofan Nedelin
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Adcock (gościnnie)
5.5 2003 Ollie (gościnnie)
7.0
Poza wszelkimi regułami
Outside of the Rules
2002 Martin Tindal
8.3 1998 Pan John Osborne
0.0 1998 Lord Harry Elesmere
0.0 1997 Ken Clegg
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Timothy Webster (gościnnie)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Dyrektor Tony Simmonds (gościnnie)
6.8 1992 Walter Gillies (gościnnie)
9.7 1990 John Thompson
0.0 1987 John Field
8.0 1987 Timms
6.4 1985 (gościnnie)
0.0 1983 Bernard (gościnnie)
9.2 1983 Lawrence St. Vincent (gościnnie)
7.2 1979 Timothy Burton (gościnnie)
0.0 1977 Harry West
0.0 1977 Porucznik Alan Farmer
4.0 1974 Richard Wiltshire (gościnnie)
7.0 1965 Kit Neilan / Pip Thompson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Woodward filmy Tim Woodward najlepsze filmy Tim Woodward zdjęcia Tim Woodward galeria Tim Woodward biografia Tim Woodward nominacje Tim Woodward nagrody i wyróżnienia Tim Woodward filmografia Tim Woodward aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.