Tim Thomerson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 A.B. Fisher (gościnnie)
8.3 2011 A.B. Fisher (gościnnie)
9.7 2009 A.B. Fisher (gościnnie)
0.0 2002 A.B. Fisher (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 A.B. Fisher (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 A.B. Fisher (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 A.B. Fisher (gościnnie)
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 A.B. Fisher (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 A.B. Fisher (gościnnie)
9.0 1998 A.B. Fisher (gościnnie)
7.5 1997 A.B. Fisher (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 A.B. Fisher (gościnnie)
8.5 1996 A.B. Fisher (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 A.B. Fisher (gościnnie)
7.0 1996 A.B. Fisher (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 A.B. Fisher (gościnnie)
6.8 1996 A.B. Fisher (gościnnie)
7.7 1995 A.B. Fisher (gościnnie)
7.9 1995 A.B. Fisher (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 A.B. Fisher (gościnnie)
6.7 1994 A.B. Fisher (gościnnie)
6.4
Syreny
Sirens
1993 A.B. Fisher (gościnnie)
9.0 1993 A.B. Fisher (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 A.B. Fisher (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 A.B. Fisher (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 A.B. Fisher (gościnnie)
5.6 1991 A.B. Fisher (gościnnie)
7.0 1991 A.B. Fisher (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 A.B. Fisher (gościnnie)
6.8 1990 A.B. Fisher (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 A.B. Fisher (gościnnie)
6.5
Tata major
Major Dad
1989 A.B. Fisher (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 A.B. Fisher (gościnnie)
5.7 1989 A.B. Fisher (gościnnie)
4.5
Niewłaściwi faceci
Wrong Guys, The
1988 A.B. Fisher (gościnnie)
9.5 1988 A.B. Fisher (gościnnie)
9.0 1988 A.B. Fisher (gościnnie)
6.6
Blisko ciemności
Near Dark
1987 A.B. Fisher (gościnnie)
8.0 1987 A.B. Fisher (gościnnie)
6.1
Ochotnicy
Volunteers
1985 A.B. Fisher (gościnnie)
6.4 1985 A.B. Fisher (gościnnie)
9.8 1985 A.B. Fisher (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 A.B. Fisher (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 A.B. Fisher (gościnnie)
7.5 1985 A.B. Fisher (gościnnie)
7.6 1984 A.B. Fisher (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 A.B. Fisher (gościnnie)
10.0 1983 A.B. Fisher (gościnnie)
10.0 1983 A.B. Fisher (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 A.B. Fisher (gościnnie)
7.4 1982 A.B. Fisher (gościnnie)
9.3 1982 A.B. Fisher (gościnnie)
7.1 1982 A.B. Fisher (gościnnie)
7.7
Złote Wrota
Złote Wrota (Golden Gate)
1981 A.B. Fisher (gościnnie)
0.0 1981 A.B. Fisher (gościnnie)
7.6 1981 A.B. Fisher (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 A.B. Fisher (gościnnie)
0.0 1979 A.B. Fisher (gościnnie)
0.0 1979 A.B. Fisher (gościnnie)
4.9
Zapamiętaj moje imię
Remember My Name
1978 A.B. Fisher (gościnnie)
6.8
Dzień weselny
Wedding, A
1978 A.B. Fisher (gościnnie)
7.2 1978 A.B. Fisher (gościnnie)
0.0 1977 A.B. Fisher (gościnnie)
0.0 1977 A.B. Fisher (gościnnie)
7.0 1976 A.B. Fisher (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 A.B. Fisher (gościnnie)
6.4 1968 A.B. Fisher (gościnnie)
7.2 1967 A.B. Fisher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Thomerson filmy Tim Thomerson najlepsze filmy Tim Thomerson zdjęcia Tim Thomerson galeria Tim Thomerson biografia Tim Thomerson nominacje Tim Thomerson nagrody i wyróżnienia Tim Thomerson filmografia Tim Thomerson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.